Ardi Keukens BV


Ceciliaweg 4 4697 RV Sint annaland
0166 65 34 48 Klik om te bellen

Over Ardi Keukens BV

Ga voor keukens met een 9+ naar de recent vernieuwde showroom van Ardi Keukens en Sanitair! Met ons gepassioneerde team streven wij elke dag weer naar enthousiaste klanten en veel werkplezier. 


Keukens met een 9+ 
Ardi Keukens en Sanitair is al 25 jaar dé betrokken en betrouwbare leverancier van uw keuken of badkamer. Ardi staat regionaal bekend als Dé Voordeligste Keuken- en Sanitairspecialist. U vindt nu nog meer beleving en inspiratie in onze compleet vernieuwde showroom! De gevel, het terrein en de tuin zijn compleet vernieuwd, evenals de volledige binnenkant van de showroom. Onze keukens en badkamers komen nu nog beter tot hun recht. Genoeg reden dus om een bezoek aan onze showroom te brengen. Ons gedreven teamstreeft naar keukens met een 9+. En dat merkt u als klant, want we zetten ons maximaal in om uw droomkeuken compleet naar wens samen te stellen. Onze keukens met een 9+ maken alle klanten enthousiast, en bezorgen ons veel werkplezier. Essentieel in ons advies is, dat uw keuken een persoonlijke keuken moet zijn. Onze verkopers zijn erop getraind, om zo goed mogelijk naar uw wensen te luisteren. Echt luisteren, zodat we uw wensen ook goed weten te vertalen in een passend ontwerp, passend bij uw budget.

Volledige ontzorging 
Onze keukens in diverse prijsklassen sluiten mooi aan bij verschillende keukenwensen. Onze DBasic-line keukens bieden u uitgebreide keus in voordelige keukens van uitstekende kwaliteit, meer luxe en extra’s vindt u in onze Excellentic keukens, en uw maatwerkwensen worden gerealiseerd met onze Residentic keukens op maat. Ook kunt u kiezen uit keukens van doorleefde materialen uit onze Old Wood collectie. Welke keuken u ook aanschaft, onze basis is bij iedereen hetzelfde: we ontzorgen u graag volledig. Door alle facetten van het traject, verkoop, planning, montage, administratie en nazorg in eigen hand te houden, garandeert Ardi Keukens en Sanitair dat u als klant volledig wordt ontzorgd van begin tot eind. Daar kunt u ons op aanspreken. 

 
Hoogste klanttevredenheid
In al ons handelen streven wij naar de hoogste tevredenheid van klanten en medewerkers. Het deskundig adviseren, perfect bestellen en uitleveren en het uitstekend monteren van uw droomkeuken is ons doel. Dat klanten onze werkwijze waarderen blijkt wel uit het KwaliteitsKeurmeer Keukenbranche, door klanten zelf ons toegekend. Hieruit blijkt dat de professionaliteit, deskundigheid en klantgerichtheid bij Ardi Keukens en Sanitair van het hoogste niveau is. Ook op het onafhankelijke reviewplatform Qasa.nl wordt Ardi gemiddeld beoordeeld met een 9,7! Klanten roemen ons nettoprijsbeleid, transparantie, duidelijke communicatie, deskundige montage en uitstekende service. Hier zijn wij blij mee en trots op en wij streven er naar om dit bij iedere klant opnieuw waar te maken.

Ardi Keukens BV in het kort

Diensten

Installatie van keukens
Onderhoud van keukens
Verkoop van keukens

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Showroom aanwezig

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Ardi Keukens BV


Ceciliaweg 4 4697 RV Sint annaland
0166 65 34 48 Klik om te bellen