Coenenspark Keukens en Sanitair


Gerritsenweg 2C 7202 BP Zutphen
0575517262 Klik om te bellen

Over Coenenspark Keukens en Sanitair

Coenenspark Keukens en Badkamers ontzorgt!

Een nieuwe keuken of badkamer vergt meestal een ingrijpende verbouwing. Laat het daarom over aan de specialist:

Coenenspark heeft een ruim en breed assortiment, levert volgens afspraak, monteert zorgvuldig en zorgt dat het werk tot de kleinste details perfect is afgewerkt.

Coenenspark bestaat al ruim veertig jaar. Het is nog altijd een familiebedrijf en dat merk je direct aan het persoonlijke contact met de klant, de manier waarop er met de klant wordt meegedacht en de betrokkenheid bij de werkzaamheden. Miriam Eerdmans en Henrie Peters zijn eigenaar en ze hebben ondersteuning van Marieke Zwinenberg en Henk-Jan Limpers –

Om uw wensen te realiseren maken wij één of meerdere ontwerpen. Dat is de basis om, in overleg met u, de voor u perfecte keuken/badkamer samen te stellen.

Het is onze uitdaging om uw keuken/badkamer zo samen te stellen, dat er een evenwicht ontstaat tussen design en de praktische invulling. Natuurlijk altijd met het oog op een ideaal eindresultaat binnen uw budget.

Uw wensen
Heeft u zelf al een idee in uw hoofd hoe uw keuken er uit moet zien of heeft u al schetsen gemaakt? Dan begeleiden wij u stap voor stap naar uw droomkeuken/badkamer; passend bij uw woning, gezinssituatie, persoonlijke wensen en budget. Want het maken van een goede keukenindeling is een vak apart. Ons vak!

De realisatie houdt Coenenspark ook in eigen hand; Henrie doet zelf de montage en we werken met een vaste installateur en tegelzetter. „Henrie gaat niet weg voordat de klant tevreden is”, garandeert Miriam. Dankzij de kleinschaligheid van het familiebedrijf heeft de klant één aanspreekpunt van begin tot eind. Zo valt die ingrijpende verbouwing ontzettend mee en kan de klant van de nieuwe keuken en badkamer genieten.

Kom eens op uw gemak rondkijken in de wereld van Coenenspark.

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Gerritsenweg 2c in Zutphen. Wij staan voor u klaar met een deskundig advies en een vers kopje koffie.

Foto's

Coenenspark Keukens en Sanitair in het kort

Diensten

Installatie van keukens
Onderhoud van keukens
Verkoop van keukens

Merken

Ballerina
Kh

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Showroom aanwezig

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Coenenspark Keukens en Sanitair


Gerritsenweg 2C 7202 BP Zutphen
0575517262 Klik om te bellen