Decosan Keukens en Interieur


Belgielaan 228 9501 TH Stadskanaal
0657319188 Klik om te bellen

Over Decosan Keukens en Interieur

Een nieuwe keuken: een droom die uitkomt!
Laat u keuken geheel naar wens ontwerpen

Uw droomt komt uit: eindelijk die nieuwe droomkeuken. Decosan garandeert een goede service en kwaliteit voor een betaalbare prijs.

In onze knusse showroom ziet u enkele voorbeelden van de mogelijkheden. Maar Decosan biedt alle gewenste keukenstijlen aan. Adviseur Y. Akcin komt bij u thuis met een variatie aan keukendeuren en werkbladstalen, zodat u meteen een indruk krijgt van het resultaat. In de daadwerkelijke ruimte uw keuken bespreken maakt het voor
u vele malen inzichtelijker dan alleen op papier. Uw voorkeuren worden ter plaatse besproken en de keuken opgemeten. Dan wordt er een 3D-tekening gemaakt van de situatie en een prijsindicatie gemaakt. Ook hoort u meteen wat de geplande werkzaamheden zijn: zo staat u niet achteraf voor verrassingen!

Tevens kunt u bij de adviseur terecht voor informatie over het totaalpakket wat wij te bieden hebben. Want... alles kan bij Decosan.
Álles kan, bij Decosan!

Een eigen huis is een droom die uitkomt. Maar een huis heeft veel onderhoud nodig en het kost vaak veel tijd en geld om uw huis te onderhouden of te veranderen in de gewenste stijl. Decosan helpt u op een persoonlijke manier om uw droomhuis te verwezenlijken. Helemaal op maat!

Wat kan Decosan voor ú betekenen?
U kunt het zo gek niet bedenken of Decosan regelt het. Van een ontwerp van een keuken tot het vervangen van uw kozijnen of het aanleggen van electra. Decosan levert kwaliteitsmaterialen en professionals zorgen dat alles er tip top in orde uitziet bij u thuis. Een bedrijf, voor u hele huis.

Waarom Decosan?
Decosan heeft twee dingen hoog in het vaandel: kwaliteit en een persoonlijke benadering.
Bij ons bedrijf staan de wensen van de klant voorop. Wij bieden u een op-maat-service en werken alleen met kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken. Dat betekent: geen stuntprijzen, maar een degelijke prijs voor optimale kwaliteit. Decosan is geinteresseerd in uw specifieke wensen en eisen en verkent dan samen met u de mogelijkheden.

Decosan, betaalbare kwaliteit voor elk budget!
Het budget is een belangrijk onderdeel bij de verbouwing of verandering van uw interieur. Wij nemen het budget niet als ijkpunt, maar als uitgangspunt. . Indien het budget niet overeenkomt met uw wensen gaan wij in samenspraak met u het budget of uw wensen pakket bijstellen. Doordat wij met een klein showroom werken; geen grote gelden aanwenden voor reclame en de overheadkosten laag houden, mag u rekenen op een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.U kunt ook via e-mail uw vraag stellen (info@decosan.nl) of web: www,decosan.nl

onze website word vernieuwd, binnenkort is onze nieuwe website online!!