Grando Kramer Keukens & Bad


Hendrik Ter Kuilestraat 175 7547 SK Enschede
0534318141 Klik om te bellen

Over Grando Kramer Keukens & Bad

Grando Kramer Keukens & Bad in Enschede heeft betaalbaar keuken- en baddesign en levert altijd topkwaliteit. Dit is niet gek met de kennis en jarenlange ervaring van Grando Kramer Keukens & Bad: ze zijn al meer dan 60 jaar een begrip in Enschede. U kent ze vast nog wel van vroeger als Hout- en Bouwhandel Kramer, Kramer Zelfbouwmarkt en Kramer Bouwen & Wonen.

Grando Kramer Keukens & Bad levert een compleet assortiment keukens en badkamers in diverse stijlen; van op en top design tot landelijk modern en de meest gevarieerde badkamermodellen. In de showroom kunt u volop ideeën opdoen, bijna alles is mogelijk.

Ondernemers Klaas Jan en Annette Kramer bieden altijd een luisterend oor en geven u persoonlijk advies. Dit is erg belangrijk, want het is namelijk de basis van het juiste ontwerp voor de beste prijs. Uw wensen worden verwerkt in een realistische 3D tekening. Zo krijgt u een perfecte indruk van uw nieuwe droomkeuken of badkamer. Daarnaast verzorgen wij alles tot in de puntjes: dat wil zeggen service voor, tijdens en zeker zo belangrijk ná het leveren van de keuken.

Naast een goed advies kunnen we ook kleine servicewerkzaamheden voor u verzorgen, zoals leiding-, tegel- en stucwerk. U wordt tijdens het volledige proces persoonlijk begeleid en we werken met de allerbeste leveranciers. Wanneer alles naar wens is, bestellen wij uw nieuwe keuken of badkamer. Deze wordt geplaatst door onze eigen vakkundige monteurs, op een door u gewenst tijdstip. U hoeft dan enkel nog te genieten in uw droomkeuken- of badkamer van Grando. Bovendien krijgt u 5 jaar Grando garantie. Zo voelt u zich helemaal thuis in uw nieuwe keuken en/ of badkamer.

Laat u inspireren in onze showroom. Stijlvol en volledig volgens uw smaak, daar staat Grando Kramer Keukens & Bad voor.

Grando Kramer Keukens & Bad in het kort

Diensten

Installatie van keukens
Verkoop van keukens

Merken

Häcker
Impuls
Pronorm

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Grando Kramer Keukens & Bad


Hendrik Ter Kuilestraat 175 7547 SK Enschede
0534318141 Klik om te bellen