Hendi Keukens


Jacob van Maerlantstraat 86 5216 JM 's-Hertogenbosch
073-6895038 Klik om te bellen

Over Hendi Keukens

Hendi Keukens

Hendi keukens. Een familiebedrijf gevestigd in 's Hertogenbosch.

Bij Hendi keukens bieden we alle soorten keukens aan. Van moderne keukens tot luxe tot klassieke keukens wij hebben verschillende soorten in alle gewenste kleueren en maten. 

 

Bij Hende keukens bieden wij verschillende additionele diensten aan:

Ontwerp: Bij Hendi keuken ontweren wij de keuken van uw dromen. Wij zetten uw idee om tot een werkelijke keuken. Met onze ervaring zullen we tot een gezamelijke beslising komen waarbij de kwaliteit/prijs verhouding in acht zal worden genomen.

Renovatie: Is uw huidige keuken versleten maar u wilt geen nieuwe keuken want de middelen en/of de motivatie ontbreekt. Dan is renovatie de oplossing. Door bijvoorbeeld de apparaten en het werkblad te vervangen zorgt dit gelijk voor een verschillende uitstraling van uw keuken. Onze ervaren medewerkers kijken samen met u naar de mogelijkheden en bieden deskundig advies op basis van de stijl en de inrichting van de keuken.

 

Bezorging: Hendi keukens vezorgt de gehele bezorging en bekkommert zich om het hele proces zo heeft u geen omkijken meer naar het transporteren van uw (nieuwe) keuken

Plaatsen: Ook het plaatsen kan door Hendi keukens gedaan worden. Door onze ruime ervaring op dit gebied (20 jaar maar liefst) zal Hendi keukens ervoor zorgen dat de keuken binen no time geplaatst wordt

Apparatuur: Bij Hendi keukens kunt u ook terecht voor uw keuken apparatuur. Hierbij bieden wij de beste kwaliteit en met onze prijsgarantie zal u nooit te veel betalen.

 

Geinteresseerd neem een kijkje op onze website: http://hendikeukens.nl/

Foto's

Keuken Delta Eiland sneeuw wit

Hendi Keukens in het kort

Diensten

Installatie van keukens
Onderhoud van keukens
Verkoop van keukens

Merken

Wellman

Levering aan

Particulieren

Showroom aanwezig

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Hendi Keukens


Jacob van Maerlantstraat 86 5216 JM 's-Hertogenbosch
073-6895038 Klik om te bellen