Keukencentrum Texel


Bernhardlaan 186 1791 XJ Den Burg Texel
0222312447 Klik om te bellen

Over Keukencentrum Texel

Keukencentrum Texel is een goed lopende keukenzaak met representatieve showroom en uitgebreide kookwinkel, een eigen plaatsingsteam en service/kwaliteit hoog in het vaandel. De eigenaresse Marjet van der Vis heeft ruim 30 jaar ervaring in de keukenbranche en is erkend keukenadviseur.

Keukencentrum Texel biedt een unieke combinatie van keukenshowroom, kookwinkel en kookstudio. Een complete beleving op kookgebied! Bij ons kunt u een keuken op maat, geheel afgestemd op uw persoonlijke smaak en leefsituatie samenstellen. Onze keukenspecialist geeft u uitgebreid vakkundig advies en denkt -van begin tot eind- tot in de kleine details met u mee. Op onze website www.keukencentrumtexel.nl vindt u heel veel informatie over keukens voor woonhuis en recreatiewoning, inbouwapparatuur, werkbladen en kookaccessoires zodat u zich op uw gemak kunt oriënteren. Neem dus gerust een kijkje in ónze keuken !

In de kookwinkel kunt u uitgebreid rondsnuffelen tussen de keukenmachines, pannen, kookboeken, bakartikelen en kookaccessoires. Er is een grote outdoor afdeling met Big Green Egg en Cobb barbecues, bbq accessoires, houtskool en bbq boeken. Tevens vindt u hier een groot assortiment overheerlijke delicatessen zoals thee, dippers, kruiden, olie en azijn. In onze kookstudio worden regelmatig gratis kookdemonstraties gegeven met combi-stoomoven, rookpan, slowcooker, KitchenAid en diverse andere apparatuur uit onze kookwinkel. Kijk voor de lange termijn agenda en overheerlijke recepten op onze website www.keukencentrumtexel.nl  

Winnaar van de Texelse Ondernemersprijs en Ondernemingsverkiezing Noord-Holland.

Foto's

Keukencentrum Texel in het kort

Diensten

Installatie van keukens
Onderhoud van keukens
Verkoop van keukens

Merken

KH

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Showroom aanwezig

Ja

Online assortiment bekijken

Ja