Keukenstudio Regio Oost


Molendijk-Noord 59 7461 JG Rijssen
0548530340 Klik om te bellen

Over Keukenstudio Regio Oost

Bent u op zoek naar die éne exclusieve of landelijke keuken die bij u past? In de showroom van Keukenstudio Regio Oost in Rijssen (Twente) treft u een uitgebreide collectie exclusieve keukens aan. Wij helpen u graag uw stijl te combineren met onze kennis. Wilt u een nostalgische (deels handgemaakte) keuken, een ambachtelijke of een landelijke keuken, of juist een moderne keuken? Keukenstudio Regio Oost heeft precies wat u zoekt. Geheel nieuw is onze jaren '50/'60 lijn.

Wij stemmen samen met u de perfecte integratie van uw nieuwe keuken in uw bestaande interieur af en kunnen door heel Europa alles voor u regelen - van ontwerp tot oplevering. Of u nu op zoek bent naar een compleet interieuradvies of een betrouwbaar bedrijf in de realisatie van een kleine verbouwing, bij Keukenstudio Regio Oost bent u aan het juiste adres.

We nodigen u van harte uit om onze showroom te komen bezoeken. Wanneer u geadviseerd wilt worden, dan vragen wij u om vooraf een afspraak te maken, zodat we ruim de tijd voor u kunnen nemen. Tot ziens in onze showroom!

Foto's

Vintage 1

Keukenstudio Regio Oost in het kort

Diensten

Installatie van keukens
Verkoop van keukens

Merken

Keller
Kuhlmann
Sachsen
Sassari

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Showroom aanwezig

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online onderdelen bestellen

Ja

Onze locatie

Keukenstudio Regio Oost


Molendijk-Noord 59 7461 JG Rijssen
0548530340 Klik om te bellen