Mayer Sitzmöbel -- Agenturen Huis in 't Veld


Myrtillushof 73 7325 VM Apeldoorn
06 22060004 Klik om te bellen

Barkrukken in meerdere uitvoeringen en bekledingen
Eetkamerstoelen verkrijgbaar in 100 stofvarianten
(Home)Office stoelen en functionele krukken

Over Mayer Sitzmöbel -- Agenturen Huis in 't Veld

Agenturen Huis in 't Veld is handelsagent voor Mayer Sitzmöbel en Evolve Productions.

Mayer Sitzmöbel

Bewezen tijdloze kwaliteit:

De firma Mayer Sitzmöbel GmbH & Co. KG bestaat al sinds 1890 en heeft zich ondertussen al ruim 133 jaar bewezen door kwalitatief hoogstaande en eigentijdse meubelen te produceren.

Als ambachtelijke producent uit Bayern (DLD) heeft de Firma Mayer zich ondertussen toegelegd op de productie van hoogwaardige zitmeubelen en toebehoren. Barkrukken, Eetkamer- en Bureaustoelen en diversie Functiemeubelen zijn in een royaal assortiment in veelal in leer, microvezel, laminaat en textiel leverbaar.

"Kwalteit kent geen tijd" is al tientallen jaren het Mayer motto!!

Zitcomfort en talrijke kleuren: In het verleden is er veel tijdgestoken in het eigen beheer ontwikkelen van comfortabele en ergonomische zittechnieken voor de diverse meubelen. Door onze interieurspecialisten is vrij recent wederom een eigentijdse Stofcollectie samengesteld die alles bij elkaar meer dan 100 verschillende stoffen en kleuren omvat. Mayer Sitzmöbel staat garant voor een hoogwaardige kwaliteit en biedt 5 jaar garantie op alle technische delen van haar meubelen.

Altijd perfect zitten!

Comfortabel zitten en fraaie design zitmeubelen zijn van alle tijden. Of u nu op zoek bent naar keukenstoelen, bar- of baliekrukken of juist stoelen voor uw HomeOffice of bedrijfsmatige kantoor - MAYER Sitzmöbel heeft de perfecte zitoplossing die voldoet aan de meest uiteenlopende behoeften.

Ambachtelijk Zitcomfort!

Bij ieder ontwerp staat uiteraard het zitcomfort en veiligheid voorop, dit kunnen we gelukkig ten alle tijden waarborgen, door vakbekwame ambachtslieden die binnen de eigen productie, vakkundig de mooiste meubels maken en stofferen. Hierbij maken ze gebruik van de meest verschillende, maar altijd speciaal voor het meubel geselecteerde materialen.

Wij helpen u graag!

Heeft u aandacht voor Design en/of Ergonomie? Dan vindt u zeker het juiste model in ons brede assortiment. We wensen u veel plezier tijdens het zoeken naar het juiste zitmeubel! Het team van MAYER Sitzmöbel helpt u graag verder.

Heerlijk zittende meubelen voor keuken en eetkamer, waardoor u nog meer kunt genieten van heerlijkheden uit de keuken

Foto's

Mayer Sitzmöbel -- Agenturen Huis in 't Veld in het kort

Diensten

(Home)Officestoelen en Functie meubelen
Barkrukken en Eetkamerstoelen
Meubels op

Merken

Mayer Manufactur
Mayer Sitzmöbel

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Mayer Sitzmöbel -- Agenturen Huis in 't Veld


Myrtillushof 73 7325 VM Apeldoorn
06 22060004 Klik om te bellen