Mayer Sitzmöbel NL & BE


Myrtillushof 73a 7325 VM Apeldoorn
+31622060004 Klik om te bellen

Over Mayer Sitzmöbel NL & BE

Agenturen Huis in 't Veld is handelsagent voor Mayer Sitzmöbel. Ander Agenturen van dit bedrijf zijn: Störmer Küchen, Villeroy en Boch keukens, Kitchenclick+, Halo-Design en Culina Luce.

Mayer Sitzmöbel: Al meer dan 125 jaar, werken zij aan het produceren van hoogwaardige zitmeubelen met een maximaal zitcomfort en een aantrekkelijk design. Mayer Sitzmöbel biedt u naast bewezen Duitse kwaliteit ook nog één van de breedste assortimenten voor toepassingen binnen de keuken aan, met o.a. barkrukken, eetkamer stoelen en bijpassende eetkamertafels. Daarnaast zijn er voor het kantoor en andere werkplekken diverse functionele kantelbare en draaibare krukken en (bureau)stoelen verkrijgbaar en dit altijd in onderscheidende betaalbare stofferingen, waaronder bijv. geselecteerde slijtvaste stoffen, kunstleder, water- en vuilafstotend textiel en echt leer.
Ambachtelijk Zitcomfort: Bij ieder ontwerp staat uiteraard het zitcomfort en veiligheid voorop, dit kunnen we gelukkig ten alle tijden waarborgen, door vakbekwame ambachtslieden die binnen de eigen productie, vakkundig de mooiste meubels maken en stofferen. Hierbij maken ze gebruik van de meest verschillende, maar altijd speciaal voor het meubel geselecteerde materialen.

Mayer Sitzmöbel NL & BE in het kort

Diensten

Mayer Sitzmöbel

Levering aan

Bedrijven

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Mayer Sitzmöbel NL & BE


Myrtillushof 73a 7325 VM Apeldoorn
+31622060004 Klik om te bellen