Natuurkeukens


Traay 196-198 3971 GV Driebergen-Rijsenburg
0343 755 006 Klik om te bellen

Keukens van hout en bamboe
Duurzaam & persoonlijk maatwerk
Familiebedrijf sinds 1984

Over Natuurkeukens

Persoonlijk en duurzaam maatwerk.

Natuurkeukens is een klein familiebedrijf opgericht in 1984. Wij ontwerpen, bouwen en monteren maatkeukens van hout en bamboe die een leven lang meegaan.

Familiebedrijf

Bernhagen Natuurkeukens is opgericht in 1984 door Dirk Bernhagen. Begonnen als meubelmaker heeft Dirk zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het maken van maatkeukens.

Natuurkeukens is uitgegroeid tot een familiebedrijf met Melis, Eelke en Sofie Bernhagen. Inmiddels versterkt Tim met zijn ruime ervaring en kennis in het bouwproces en montages op locatie.

Onze keukens zijn bijzonder omdat ze door-en-door van hout en bamboe zijn gemaakt. De keuken wordt met aandacht en precisie op maat gemaakt. Het resultaat is een mooie en super sterke keuken die jaren lang mee gaat.

Waarom een keuken van hout of bamboe?

Hout en bamboe zijn natuurlijke materialen met goede kenmerken. Het materiaal is duurzaam omdat het hernieuwbaar is, een onuitputtelijke bron. Het is milieuvriendelijk, veilig, isolerend, sterk, goed te onderhouden, te repareren en recyclebaar. Elke plaat hout of bamboe is uniek en wordt in de loop der jaren alleen maar mooier.

Een Natuurkeuken heeft een lange levensduur. De keukens zitten stevig in elkaar, zijn demonteerbaar en worden geheel op maat gemaakt. We kijken hoe we de ruimte optimaal kunnen benutten en uitzonderingen, zoals hoekjes, zijn voor ons geen probleem. In een persoonlijk traject maken wij een keuken op basis van uw wensen en creëren de perfecte tijdloze keuken.

Bekijk onze keukens op www.natuurkeukens.nl

Keukens van hout & bamboe

Foto's

Keuken van bamboe en notenhout

Natuurkeukens in het kort

Diensten

Bamboe keukens op maat
Houten keukens op maat
Ontwerp, bouw en montage van keukens
Verkoop van keukens

Merken

Bernhagen® Natuurkeukens

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Showroom aanwezig

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Natuurkeukens


Traay 196-198 3971 GV Driebergen-Rijsenburg
0343 755 006 Klik om te bellen