Nuva Keukens


Lage Akkerweg 2a 5711 DC Someren
0493-441111 Klik om te bellen

Over Nuva Keukens

Meer dan 40 jaar ervaring 
Een keuken gebruiken doe je iedere dag, maar een keuken kopen niet. En dat gebrek aan ervaring zorgt ervoor dat het uitzoeken van een nieuwe keuken best lastig kan zijn. Voor ons is dat wél dagelijkse kost. Onze ervaren adviseurs helpen je bij het samenstellen van een keuken die past in je ruimte, interieur en budget. We denken niet alleen in het heden, maar de denken ook mee over de toekomst. Over de jaren die komen en wat die eventueel veranderen aan hoe je de keuken gaat gebruiken. We zorgen dat de nieuwe keuken perfect bij je past, nu én in de toekomst.

Nuva Keukens is CBW erkend en iedere keuken in de collectie voldoet aan ons strenge keurmerk en we werken alleen samen met leveranciers waarvan we weten dat zij goede kwaliteit leveren. We garanderen een 100% goede nazorg. Want ook na het zetten van de handtekening kan je bij ons terecht. We staan altijd voor je klaar. En een aanbetaling doen is bij ons niet nodig.

Vrijblijvend advies op maat. Ook binnen jouw budget een nieuwe keuken. Bezoek ook eens onze website voor de laatste trends op keukengebied, een greep uit onze collectie, onze showroomkeukens of het gratis inspiratie magazine! 

www.nuvakeukens.nl - Nuva Keukens, goed bedacht!

Foto's

Nuva Keukens in het kort

Diensten

Installatie van keukens
Verkoop van keukens

Merken

Häcker
Pronorm

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Nuva Keukens


Lage Akkerweg 2a 5711 DC Someren
0493-441111 Klik om te bellen