Pelma Keukens B.V.


Amundsenweg 47 4462 GP Goes
0113 21 97 70 Klik om te bellen

Over Pelma Keukens B.V.

Van harte welkom bij één van de meest toonaangevende keukenzaken uit de regio: Pelma Keukens in Goes! Het begin van een gedegen en eerlijk keukenadvies.

Ons belangrijkste doel? Uw droomkeuken perfect volgens afspraak en zonder problemen verwezenlijken.

Tevredenheid en kwaliteit
Dat ons bedrijf in staat is deze doelstelling keer op keer te behalen blijkt uit het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche dat we dit jaar voor het 7e jaar op rij hebben ontvangen. Een onafhankelijk keurmerk door de klanten zelf aan ons toegekend.

Ook op de onafhankelijke reviewplatform Qasa.nl geven onze klanten blijk van hun waarderen door ons gemiddeld te beoordelen met een 9,5! Uit de ruim 200 beoordelingen blijkt dat klanten de transparante, laagdrempelige en klantgerichte werkwijze waarderen. Ook onze deskundige montage en uitstekende service wordt geroemd. 

Daarnaast enquêteren wij enkele weken na oplevering al onze klanten. Deze enquête geeft ons dé informatie die van belang is om onze huidige werkwijze te toetsen aan het uiteindelijke resultaat. Ook deze enquête geeft aan dat Pelma Keukens een hoge mate van klantentevredenheid weet te bewerkstelligen.

Met deze waardering aan de ene kant blijven we aan de andere kant uiterst scherp om onze mensen en onze dienstverlening op een nog hoger niveau te krijgen.

Tevreden klanten is een prima basis maar wij gaan voor enthousiaste klanten. Dat is net dat beetje extra. Een groot deel van het enthousiast maken van onze klanten rust op de schouders van onze montageafdeling.

Eigen montage
Een vakkundig team van eigen medewerkers zorgt voor een perfecte plaatsing met gevoel voor de kleinste details. Kwaliteit, vakmanschap en passie gaan daarbij hand in hand. Goed overleg tussen onze medewerkers en u voorkomt dat zaken anders gaan dan gewenst. Onze monteurs gaan pas weg als u echt tevreden bent.

Ook na de montage zijn we er voor u. Uw tevredenheid en enthousiasme zijn de basis voor ons bestaansrecht. Voor onze toekomst. Daar gáán we voor; daar stáán we voor! Daar kunt u ons op aanspreken!

Vernieuwde showroom
In het najaar van 2016 heeft Pelma Keukens haar compleet vernieuwde showroom geopend. Dankzij deze verbouwing heeft Pelma Keukens haar showroom fors kunnen uitbreiden en compleet kunnen moderniseren. De showroombezoeker heeft in onze vernieuwde showroom de mogelijkheid om tientallen hedendaagse keukenopstelling te bewonderen en te ervaren. Ook kan zij gebruikmaken van vele hulpmiddelen op het gebied van ergonomie, keuken kleuren en werkbladen. Zo weet u zeker dat u het allerbeste advies krijgt en uw keuken helemaal is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden!

DB KeukenGroep
Pelma Keukens is onderdeel van DB KeukenGroep, met 6 vestigingen een middelgrote keukengroep in Nederland. Omdat Pelma Keukens onderdeel is van een grotere moederorganisatie zijn professionaliteit en stabiliteit gegarandeerd. Bovendien is het hierdoor voor Pelma mogelijk om haar keukens in te kopen tegen betere prijsvoorwaarden dan voor een lokale keukenzaak mogelijk is. En dit voordeel vertalen wij door naar onze klanten, zodat zij zeker weten dat zij altijd de meest scherpe prijs betalen voor hun keuken. Hierdoor bent u bij Pelma Keukens altijd verzekerd van keukens voor de laagst mogelijke prijs, mét de beste montage en uitstekende service.

Hartelijk welkom bij Pelma Keukens; één van de beste keukenzaken van Zeeland!

Foto's

Pelma Keukens in Goes

Pelma Keukens B.V. in het kort

Diensten

Installatie van keukens
Onderhoud van keukens
Verkoop van keukens

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Showroom aanwezig

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Pelma Keukens B.V.


Amundsenweg 47 4462 GP Goes
0113 21 97 70 Klik om te bellen