Prisma Keukenmontage & Installatietechniek


Raatakkerstraat 10 8043 XN Zwolle
06 53480157 Klik om te bellen

Over Prisma Keukenmontage & Installatietechniek

OVER PRISMA

Geboren en getogen in Apeldoorn, woonachtig in Zwolle.

Geleerd voor timmerman/meubelmaker en bouwkundig opzichter/tekenaar.

Bij een aantal aannemers diverse bouwkundige ervaring opgedaan en heb mooie projecten mogen meemaken, maar heb in 1994 toch besloten de bouwwereld te verlaten.

Keukens monteren, installatiewerk en technische zaken zijn mijn ding. Daarnaast heb ik altijd de liefde voor houtbewerking gehouden en maak als hobby of in opdracht dan ook nog regelmatig iets moois.

Inmiddels ruim 25 jaar later, houd ik mij met Prisma Keukenmontage & Installatietechniek nog dagelijks bezig met het monteren van luxe inbouw/maatwerk keukens, vaak in combinatie met het aanleggen en onderhouden van technische huisinstallaties.

Prisma werkt samen met een aantal gerenommeerde keuken leveranciers en collega-bedrijven voor gespecialiseerde werkzaamheden welke wij niet zelf uitvoeren. Zoals bv stuccen en tegelen. Zo kunnen wij uw wensen in de meeste gevallen snel en vakkundig realiseren. Verder voeren wij ook alle aanverwante en bijkomende werkzaamheden in eigen beheer uit.

Onze dienstverlening gaat zo ver als het uitzoeken van de juiste kleur en soort afwerking voor op uw nieuw gestucte wand.

Prisma is tevens een gecertificeerd E-net servicepartner, waardoor wij u ook op 'smart-home' gebied diverse oplossingen kunnen bieden.

Houdt u zich als bedrijf het liefst niet met planningen en huisbezoeken bezig, maar focust u zich liever op verkoop? Prisma kan dit van u overnemen zodat u er geen omkijken naar heeft.

Bent u als particulier van plan om te verbouwen en heeft u geen idee waar te beginnen? Of heeft u juist alles tot de kleinste details uitgewerkt en wilt u weten wat de te verwachten kosten zijn voor uw plannen? Prisma kan uw project uit handen nemen vanaf het eerste idee tot en met de oplevering.

Om u tevreden te stellen, gaan wij nèt even verder. Transparantie, communicatie, kwaliteit en afwerking staan bij ons bovenaan de lijst.

Ik hoor graag van u als u informatie wenst of een kostenindicatie wilt hebben voor uw plannen of project.

Met een vriendelijke groet, Michel Pas

Prisma Keukenmontage & Installatietechniek in het kort

Diensten

Installatie van keukens
Onderhoud van keukens
Totaal installateur
Verkoop van keukens

Merken

Beckermann
Beeck
Bulthaup
Häcker
Kh
Next125
Nobilia
Poggenpohl
Rational
Schmidt
Schroder
Schueller
Siematic

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Prisma Keukenmontage & Installatietechniek


Raatakkerstraat 10 8043 XN Zwolle
06 53480157 Klik om te bellen