van Lier maatwerk in Interieurs


Maasbreeseweg 5 5981 NZ Panningen
0773060400 Klik om te bellen

Over van Lier maatwerk in Interieurs

Wij zijn gespecialiseerd in de Interieurbouw voor zowel de particuliere markt als het bedrijfsleven. Wij vervaardigen speciaal-meubilair op maat, wens en kleur van de klant of opdrachtgever.
Onze werkplaat is compleet geoptimaliseerd met een geautomatiseerd machinepark, eigen spuiterij, meubelstoffeerderij en ambachtelijke houtbewerkings afdeling.

Wij hebben alle fabricage processen in eigen beheer en werken samen met vaste betrouwbare toeleveranciers voor div. materialen als glas, staal of natuursteen…..maar ook schilder, stuc- of installatiewerk kunnen wij geheel in een moeite mee organiseren en op maat leveren. Of nu gaat om een los meubel, badkamer, kapsalon of kantoorpand, dit kan geheel in eigen beheer gerealiseerd worden.

Een aparte tak van het bedrijf is het produceren van meubels voor de kinderdagverblijven en scholen. Hierin zijn wij één van de drie grootste gecertificeerde bedrijven van ons land, waar wij verantwoordelijk zijn voor de productie, transport, levering en service die geheel Nederland, een stukje van Belgie en Duitsland betreft. Onze verkoop hiervan loopt via de Kinderopvangshop.nl

Een vierde afdeling realiseerd massief houten (antieke) meubels die worden vervaardigd en verkocht via verschillende dealers around the world. De verschillende collecties zijn te vinden onder de naam Royal Antique Collection.
Hierbij is het ook mogelijk meubels te laten herstofferen of nieuw te laten fabriceren.

Daarlangs leveren wij uit eigen werkplaats handgemaakte maat-keukens, projekt-keukens en/of fabriekskeukens incl. bijhorende accessoires of apparatuur.

Foto's

van Lier maatwerk in Interieurs in het kort

Diensten

Installatie van keukens
Onderhoud van keukens
Verkoop van keukens

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

van Lier maatwerk in Interieurs


Maasbreeseweg 5 5981 NZ Panningen
0773060400 Klik om te bellen