Verhaegen Keukens b.v.


Markt 31/B 5995 BC Kessel
0774621898 Klik om te bellen

Over Verhaegen Keukens b.v.

Uw droomkeuken onze zorg!
Verhaegen Keukens is een vooruitstrevende zelfstandige keukenspeciaalzaak waar ú als klant centraal staat. U kiest bij ons voor een kwalitatief uitstekend product, maar ook voor een betrokken familiebedrijf met een ervaren team van adviseurs en een eigen montagedienst. Allen met liefde voor hun vak. Door onze uitgebreide collectie kunnen wij al uw keukenwensen waar maken. Ook voor maatwerk en uitgekiende oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u ontwerpen wij uw droomkeuken aan de hand van een persoonlijk, eerlijk en gedegen advies. Wij leveren keukens in elke gewenste prijsklasse, kopen direct in bij de fabrikanten en hanteren daardoor direct de scherpste prijs. Kwaliteit en betrouwbaarheid staat daarbij altijd voorop.
Wij leveren ook losse inbouwapparatuur, vrijstaande keukenapparaten, keukendeurtjes, werkbladen, rugwanden, onderdelen, kranen, verlichting en andere keuken-accessoires voor bestaande keukens.
Wij vragen géén aanbetaling en indien gewenst verzorgen wij alle bijkomende werkzaamheden; van demontage van uw oude keuken tot en met de gebruiksklare oplevering van de nieuwe. Uiteraard geniet u altijd van onze uitstekende service, ook nádat u heeft betaald.
Zien, beleven, voelen en proeven, een keuken kopen bij Verhaegen Keukens is een feest!

Al meer dan 45 jaar een zaak van vertrouwen

Foto's

Eilandkeuken, greeploos hoogglans. Hoge kastenwand sherwood zart.

Verhaegen Keukens b.v. in het kort

Diensten

Installatie van keukens
Le vering en montage van vervaningsapparatuur.
Onderhoud van keukens
Verkoop van keukens

Merken

Ballerina
Schmidt
Schroder

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Verhaegen Keukens b.v.


Markt 31/B 5995 BC Kessel
0774621898 Klik om te bellen