Waterinkkeukenmakerij en Interieurbouw BV


Jan Weitkamplaan 14A 7772 SE Hardenberg
0523-216992 Klik om te bellen

Kwaliteit en service , maatwerk, interieur
Transparant, klantgericht, snelle levertijd
Eigen productie en spuiterij, flexibel, maatwerk

Over Waterinkkeukenmakerij en Interieurbouw BV

In maart 2004 zijn Erwin en Ageeth Waterink begonnen met Waterinkkeukens vanuit hun huis. Binnen een aantal jaren was er een pand met een eigen werkplaats, spuiterij en showroom. Door altijd gewoon te blijven, te luisteren naar de klant, service en kwaliteit boven aan te laten staan is Waterinkkeukens gegroeid.

Naast de luxere houten keukens maakt Waterinkkeukens ook de standaard keuken zelf in hun eigen werkplaats. Door het machinepark de laatste jaren uit te breiden en te moderniseren is het nu mogelijk om ook standaard keukens voor dezelfde prijs te kunnen produceren als de standaardkeukens die in een fabriek besteld worden. Van het lagere segment tot aan het luxe segment kan in onze werkplaats geproduceerd worden.

Doordat wij een eigen spuiterij hebben kunnen wij ook renovaties aan keukens uitvoeren. Wij kunnen de keukens overspuiten, maar als u de fronten niet meer mooi vindt kunnen wij ook nieuwe fronten maken, ongeacht de maat van de deuren. Wij vinden het ook leuk om een keuken te renoveren, voor ons maakt het niet uit of wij een nieuwe keuken leveren of uw keuken renoveren. Doordat wij zelf keukens maken, kunnen we keukens makkelijker aanpassen, doordat wij alle onderdelen hebben of kunnen inkopen. Wij weten als geen ander hoe een keuken in elkaar zit, doordat wij zelf keukens bouwen zijn wij creatief in het bedenken van oplossingen.

Wij zijn uniek omdat wij alles kunnen op het gebied van keukens, maar niet alleen voor keukens kunt u bij ons terecht. Wij maken ook was&laundry's, cinewalls, kasten, tafels etc.

Waterinkkeukenmakerij en Interieurbouw BV in het kort

Diensten

Installatie van keukens
Keukenrenovatie
Onderhoud van keukens
Spuitwerk
Verkoop van keukens

Merken

Eigen productie
Nobilia
Rotpunkt
Schmidt

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Showroom aanwezig

Ja

Online onderdelen bestellen

Ja

Onze locatie

Waterinkkeukenmakerij en Interieurbouw BV


Jan Weitkamplaan 14A 7772 SE Hardenberg
0523-216992 Klik om te bellen